Telefontid: man-fre 10:00 – 15:00

Kvinne foran resepsjonen på Stamcelleklinikken, Majorstuen spesialistsenter

Ble kvitt KNESMERTER

Før jeg gikk til Stamcelleklinikken var jeg ganske oppgitt, sier Guri Underdal (61).

Jeg hadde hatt smerter i kneet i lengre tid, men nå hadde smertene økt på. Jeg hadde en konstant murring som var veldig ubehagelig. Dette gikk utover søvnkvaliteten og jeg følte meg sliten og lite opplagt. Jeg var stiv om morgenen og følte meg gammel. Det ble så ille i fjor at jeg klarte ikke gå på ski, som jeg elsker. Stadige betennelser i kneet var slitsomt og tablettene virket ikke.

Ved Stamcelleklinikken fikk jeg god hjelp. Jeg ble møtt med stor profesjonalitet. Behandlingen besto av en blodprøve og ett stikk i kneet annenhver uke, 6 ganger. Jeg merket nesten ikke stikket så det var ikke noe å grue seg for. Allerede etter første behandling følte jeg kroppen reagerte positivt. Det er nesten helt fantastisk. Jeg ble mindre stiv, hevelsen gikk ned og jeg kunne gå turer i skogen. Nå trener jeg flere ganger i uken. Både spinning og yoga går fint sier hun og smiler. Den gode søvnen er tilbake og jeg har betydelig økt livskvalitet.

Jeg tenkte da jeg startet at jeg hadde alt å vinne og ingenting å tape. Føler jeg vant.

Undersøkelse av kne

Dette er behandlingen på Stamcelleklinikken

Ditt eget blod inneholder mange aktive oppbyggende celler, som vi tar ut og setter inn i det vonde leddet. Vi behandler selve årsaken til smertene i ledd og sener med kroppens egne celler.

Bilde av Dr. Jo Andreas Ording inne i Stamcelleklinikken, bak står Dr. Erik Bjørbæk - Stamcelleklinikken - Artrose

Har du problemer med smerter og slitasje i ledd og sener?

Stamcelleklinikken er en spesialklinikk som behandler smerte og slitasje i ulike ledd og sener. Formålet er å reparere skader i leddbrusk og sener, redusere/fjerne smerter og øke bevegeligheten. Behandlingen innebærer ingen bruk av kunstige legemidler, men foregår ved injeksjon av virksomme celler fra kroppens eget blod i de sener eller ledd hvor pasienten opplever smerte eller har slitasje. Legene på Stamcelleklinikken er overleger med spesialkompetanse i ortopedisk kirurgi og smertebehandling.

Blodprøver på Stamcelleklinikken brukt til stamcellebehandling

Hva kan behandles?

Det er særlig artrose («slitasjegikt») og slitasje i ulike ledd som behandles. De vanligste symptomer ved artrose er smerte, stivhet og innskrenket bevegelighet. Ledd som ankler, knær, hofter og skuldre egner seg godt for behandling. Oftest blir smertene i leddet redusert etter kort tid, og ofte umiddelbart etter behandling. Vanligvis vil det være behov for 3–6 behandlinger og foreløpig må behandlingen finansieres av pasienten selv.

Bilde av Dr. Knut Egill Parrington Hansen som undersøker en kvinnelig pasient på et behandlingsrom. Pasienten ligger på en benk under en røntgen maskin. Legen har briller og munnbind på og holder hendene på pasienten - Stamcelleklinikken - Artrose
Dr. Jørn Bremnes - Stamcelleklinikken
Legene på Stamcelleklinikken er erfarne overleger med spesialkompetanse i:
  • Artrose i ledd
  • Skuldersmerter
  • Knesmerter
  • Hoftesmerter
  • Fotsmerter
  • Nakkesmerter
  • Ryggsmerter
Majorstuhuset
Kirkeveien 64A,
0364 Oslo